دانلود مقاله اثر سرما بر مواد غذایی

دانلود مقاله اثر سرما بر مواد غذایی   مشخصات این فایل عنوان: اثر سرما بر مواد غذایی فرمت فایل : word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 16 این مقاله درمورد اثر سرما بر مواد غذایی می باشد. خلاصه آنچه در مقاله اثر سرما بر مواد غذایی می خوانید :فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذاييبا آغاز فصل پاييز بسياري اقدام به فريزري كردن مواد غذايي و انواع ميوه و سبزي مي كنند تا در پاييز و زمستان آينده از اين مواد استفاده كنند. اين امر هر چند باعث سهولت تهي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,900 تومان

دانلود مقاله HACCP چیست؟

دانلود مقاله HACCP چیست؟   مشخصات این فایل عنوان: HACCP چیست؟ فرمت فایل : word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 27 این مقاله درمورد HACCP چیست؟ می باشد. خلاصه آنچه در مقاله HACCP چیست؟ می خوانید :اصول اول: شناسائی و تجزیه و تحلیل مخاطرات مخاطرات مربوط به فرآیندهای غذائی ممکن است بیولوژیک، شیمیائی یا فیزیکی باشند. ۱. مخاطرات بیولوژیکی: خطرات بیولوژیکی به دو گروه ماکروبیولوژیکی و میکروبیولوژیکی تقسیم می‌شوند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان

دانلود مقاله صنایع غذایی

دانلود مقاله صنایع غذایی   مشخصات این فایل عنوان: صنایع غذایی فرمت فایل : word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 33 این مقاله درمورد صنایع غذایی می باشد. خلاصه آنچه در مقاله صنایع غذایی می خوانید :تصفيه آب همانطوريكه قبلاً گفته شد آب مورد لزوم براي بسياري از مصرف بايد سبك باشد . براي اين منظور مي توان از روش هاي مختلف استفاده كرد .متداول ترين روشي كه در كارخانه هاي غذايي براي صاف كردم آب بكار مي رود ، استفاده از رزين ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان

دانلود تحقیق ترکیبات شیر

دانلود تحقیق ترکیبات شیر   مشخصات این فایل عنوان: ترکیبات شیر فرمت فایل : word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 66 این مقاله درمورد ترکیبات شیر می باشد. خلاصه آنچه در مقاله ترکیبات شیر می خوانید :فساد شير توسط میکروارگانیسم ها در درجه حرارتهای مختلفاکثر نمونه های شیر خام در درجه حرارتهای مختلف نگهداری تحت تاثیر یک سری از تغییرات ناشی از رشد متوالی میکروارگانیسم ها قرار می گیرند. باکتریهای سایکروتروف مثل سودوموناس عمل پروت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,900 تومان

دانلود مقاله انواع پنیر و اصول پنیرسازی

دانلود مقاله انواع پنیر و اصول پنیرسازی   مشخصات این فایل عنوان: انواع پنیر و اصول پنیرسازی فرمت فایل : word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 22 این مقاله درمورد انواع پنیر و اصول پنیرسازی می باشد. خلاصه آنچه در مقاله انواع پنیر و اصول پنیرسازی می خوانید :آزمایشگاه کنترل کیفیت وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز شامل :لوله آزمایش در اندازه های مختلف ارلن, بالن، قیف دکانتور، مخزن شیشه ای، پیپت در اندازه های مختلف ، رفراکتومتر، سانتریفوژ، ترا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان

مقاله خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط

مقاله خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط   مشخصات این فایل عنوان: خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط فرمت فایل :word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 37 این مقاله درمورد خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط می باشد. خلاصه آنچه در مقاله خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,400 تومان

دانلود مقاله ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده

دانلود مقاله ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده   مشخصات این فایل عنوان: ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده فرمت فایل :پاورپوینت و word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 29 این مقاله درمورد ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده می باشد. خلاصه آنچه در مقاله ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده می خوانید :یکنواخت سازی (Flow equalization)با توجه به اینکه برای تسهیل تجزیه وتحلیل مربوطه دبی جری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,900 تومان

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه   مشخصات این فایل عنوان: طراحی کارخانه شیر پاستوریزه فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 65 این مقاله درمورد  طراحی کارخانه شیر پاستوریزه می باشد. خلاصه آنچه در مقاله طراحی کارخانه شیر پاستوریزه می خوانید :4- نقطه ی انجماد :تعیین نقطه ی امجماد شیر دقیق ترین و مطمئن ترین آزمایشی است که برای کشف آب اضافی در شیر به کار می رود . نقطه ی انجماد یک محلول با فشار اسمزی یا غلظت و تر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,900 تومان

دانلود پاورپوینت پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

دانلود پاورپوینت پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک   مشخصات این فایل عنوان: پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک فرمت فایل: پاورپوینت تعداد اسلاید: 21 این مقاله درمورد پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک می باشد. خلاصه آنچه در مقاله پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک می خوانید :چکیدهاستفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی از جمله اسانس های گیاهی و ادویه جات در نگهداری از مواد غذایی از رشد چشمگیری برخوردار است . این ترکیبات علاوه ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,900 تومان

دانلود مقاله کارخانه آرد

دانلود مقاله کارخانه آرد   مشخصات این فایل عنوان: کارخانه آرد فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 47 این گزارش کارآموزی درمورد کارخانه آرد است. خلاصه آنچه در گزارش کارورزی کارخانه آرد می خوانید :-3 سموم     در طي مدت نگهداري ممکن است آرد مورد حمله حشرات ، کنه ها و جوندگان قرار گيرد . در اثر توليد فرآورده هاي ناشي از اعمال متابوليسمي کنه ها ، برخي حشرات ، و  لارو آنها ، ممکن است آرد بوي بسي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان
تعداد صفحه(18):

دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه