دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

 

مشخصات این فایل
عنوان: فناوری نوین خشک کردن
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 51

این مقاله در مورد فناوری نوین خشک کردن می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله فناوری نوین خشک کردن

اتيل اولئات
در فرايند  خشك كردن مي توان از برخي تركيب ها برا ي افزايش سرعت خشك كردن برخي از محصول هاي  غذايي بهره گيري كرد.
يكي از اين تركيب ها اتيل اولئات مي باشد. اين ماده باعث مي گردد كه سطح ماده ي غذايي  خشك شود و رطوبت پدير گردد و رطوبت داخلي را بيشتر به طرف سطح بكشد . بسياري از پژوهشگران بر اين باورند كه اين پديده  به علت واكنش حل كنندگي اتيل اولئات كه پوسته...(ادامه دارد)

خشك كردن با پرتو زير قرمز
اين روش خشك كردن اغلب با خشك كردن  به روش تصعيدي  برا شتاب بخشيدن به فرايند تصعيد و خشك كردن مرحله اي  و خشك كردن نواري پيوسته استفاده مي شود.
تابش پرتو زير قرمز به وسيله داغ كردن  فرآورده تا دماي بالا موجب جذب مستقيم رويه به وسيله پرتو افشاني مي گردد . فراورده هاي آرماني  برا ي اين روش به كار بستن  اجسام سياه ...(ادامه دارد)

امكان پذيري
يكي از زيان هاي مهم در روش  جداسازي سيال فوق بحراني سرمايه گذاري بسيار براي  دستگاههاي تحت فشار است . چون جداسازي با سيال فوق بحراني يك فرايند نسبتا جديد است پژوهش در زمينه ي طراحي و ساخت دستگاه هاي با كارايي بالا اندك بوده است . ولي پيش بيني شده است كه گرايش  جداسازي با سيال فوق بحراني موجب  افزايش ...(ادامه دارد)

كاربرد هاي خشك كردن
در اين فصل به كاربردها برخي فرايندها ي خشك كردن در صنايع غذايي مي پردازيم . در فصل سوم از  خشك كن هاي معمولي در صنعت غذا يي سخن به ميان آمد و در فصل چهارم اين كتاب روش هاي نوين خشك كردن مواد غذايي توضيح داده شد. به دليل گوناگوني دستگاه هاي خشك كن و گسترده ي وسيع مواد  غذايي امكان بررسي همه آنها در اين كتاب ...(ادامه دارد)

انتقال نور
كاهش ويتامين و بي رنگ شدن و تجزيه ي چربي از آسيب هايي است كه از رسيدنور به ماده ي غذايي خشك شده سرچشمه مي گيرد. بسته بندي بايد تيره يا داراي رنگي باشد كه از گذر موج هاي نوري باطول موج كوتاه و رسيدن به آنها به ماده غذايي جلوگيري كند.
بر طبق قانون بير – لامبرت بخشي از  نور تابيده كه از ميان بسته بندي عبور مي كنداز رابطه ي ...(ادامه دارد)

نتيجه گيري
بسته بندي  فراورده هاي مهم ترين مرحله پس از فرايند خشك كردن است. انتخاب مواد مناسب بسته بندي نقش مهمي را در افزايش زمان انبار داري محصول بازي مي كند. نوع فراورده تركيب و ويژگي هاي فيزيكي آن بايد در هنگام انتخاب ماده ي بسته بندي مدنظر قرار گيرد.

بخشی از فهرست مطالب مقاله فناوری نوین خشک کردن

فن آوري نوين خشك كردن 
1-4 خشك كردن با كهموج (ميكروويو)
2-4 : اتيل اولئات
3-4 خشك كردن صوتي
4-4 خشك كردن با پرتو زير قرمز
5-4 آب زدايي به روش ميدان الكتريكي و مغناطيسي
6-4 بخار داغ
7-4 آب گيرنده ها (نم گيرها)
10-4. خشك كردن كف پوشي
11-4. استخراج با سيال هاي فوق بحراني  و كاربرد آن در خشك كردن
1-  كاربرد سيال فوق بحراني براي خشك كردن مواد غذايي
1-  امكان پذيري
كاربرد هاي خشك كردن
1-5 خشك كردن افشانه اي
1-1-5 مقدمه :
2-1-5 فراورده هاي شير
3-1-5 قهوه فوري
4-1-5 چاي فوري
5-1-5. فراورده هاي خشك شدن تخم مرغ
6-1-5 : خشك كردن افشانه اي آنزيم ها
 7-1-7 ريز اندامواره ها(ميكروارگانيسم ها ) و مخمرها


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
fanavari-nocin-khoshk-kardan_616854_5042.zip46.1k





دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه