دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

 

مشخصات این فایل
عنوان: فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 12

این مقاله در مورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

اثرات بیولوژیکی فشار بالا
مطالعه اثر فشار بر موجودات زنده ، بیولوژی فشار نامیده می شود. به فشارهای بالاتر از فشار اتمسفر، فشار، بالا گفته می شود. فشار بالا تغییرات زیادی در سیستم های بیولوژیکی(مرفولوژیکی، بیوشیمیایی، ژنتیکی) ، غشای سلولس و دیواره سلولی میکروارگانیسم ها به وجود می آورد . به طور کلی باکتری های گرم   ...(ادامه دارد)

کیفیت حسی مواد غذایی
بسته به نوع ماده غذایی اعمال فشار سبب ایجاد تغییرات حسی در آن می شود . برای مثال ساختمان داخلی گوجه فرنگی سفت می گردد، بافت فیله مرغ و ماهی مات می شود.و گوشت گوساله قبل از صلابت نعشی ترد می گردد. ار آنجا که گوشت تازه ترد نیست، باید آنرا قبل از ترد
شدن به مدت 2 هفته در دمای یخچال نگهداری کرد، اما در صورت فرآوری با فشار زمان تردشدن گوشت تازه تنها 10 دقیقه خواهد بود.طول سارکومر ماهیچه گاو که تحت فشار قرار   ...(ادامه دارد)

ژلاتينه شدن پروتئين ها
چنانچه زرده تخم مرغ در دماي 25 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه در معرض فشار 4000 اتمسفر قرار گيرد. ژل تشكيل مي شود. فشار 5000 اتمسفر سفيده تخم مرغ را تا حدي منعقد و مات مي كندو فشار 6000 ژلاتينه شدن كامل آن م يگردد. ژل هاي سفيده تخم مرغ كه در اثر فشار تشكيل مي شوند داراي طعم طبيعي بوده و ويتامين ها و اسيدهاي آمينه آنها تخريب نمي شوند و در مقايسه با ژل هاي حاصل از حرارت ، آسانتر هضم   ...(ادامه دارد)

بهبود كيفيت و خواص عمل كنندگي
پيوندهاي كووالانسي تحت تاثير فشار دست نخورده باقي مي مانند، ولي پيوند هاي غير كوالانسي مي شكنند. فشار قابليت هضم پذيري پروتئين هاي گوشت را افزايش مي دهد .
ارزش بيولو»يكي ظاهري پروتئين و نسبت كارآيي پروتئين گوشت فرآوري شده در فشار معادل مقادير مربوط به پروتئين هاي گوشت ترد شده فشار اتمسفر مي باشد.معمولا سيستم هاي آنزيمي سبزي ها در اثر  ...(ادامه دارد)

سايرموارد
از فشار بالا مي توان براي بهبود راندمان استخراج متابوليت هاي مهمي نظير مواد طعم دهنده و يا رنگدانه ها در دماي محيط استفاده نمود. براي مثال، با استفاده از فشار مي توان رنگدانه آمارانتين رااز سلول ها چنو پوديوم روبروم استخراج كرد. اعمال فشار 2500 اتمسفر به مدت 10 دقيقه موجب مي شود تا 99 درصد ...(ادامه دارد)

 فهرست مطالب مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

مقدمه
اثرات بیولوژیکی فشار بالا
استفاده از فشار بالا در فرآوری مواد غذایی
کیفیت حسی مواد غذایی
ژلاتينه شدن پروتئين ها
بهبود كيفيت و خواص عمل كنندگي
سايرموارد


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 2,600 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
faravari-mavad-ghazaiii_616868_7418.zip15.5k





دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه