دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس

دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس

 

مشخصات این فایل
عنوان: کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 139

این پروژه کارآفرينی در مورد کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس می باشد .

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از پروژه کارآفرينی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس

 ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
الف . در مورد ماشین آلات خارجی کاتالوگ و آفر (پیشنهاد قیمت مربوطه ) لازم بوده و قیمت ها بر اساس تحویل در درب کارخانه می باشد ، در مورد ماشین آلات داخلی در صورت لزوم پیش فاکتور گرفته میشود و قیمتها براساس تحویل در درب کارخانه میباشد .
ب . تجهیزات از قبیل قالبها ، ابزار کار و غیره درج گردد ......(ادامه دارد)

 فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی
محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .
گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند . گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت.....(ادامه دارد)

تعریف سوسیس و کالباس
 
به طور کلی سوسیس، فرآورده گوشتی است که از مخلوط نمودن گوشت چرخ کرده حیوانات حلال گوشت ماند گاو، گوساله با انواع مختلف مواد افزودنی از قبیل آرد گندم، نشاسته، ادویه جات، آرد، سویا، شکر، روغن، نمک، نیترات ونیتریت سدیم یا پتاسیم، کازئین و... و عمل آوردن آنها توسط پخت و دود دادن و تزریق در روده حیوانات و یا پوشش های مصنوعی به دست می آید و قطر آن حداکثر 25 میلی متر می باشد.
  در مورد کالباس نیز تقریبا تعریف فوق صادق بوده، منتهی قطر کالباس معمولا 80 میلی متر و.....(ادامه دارد)

جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور :
جهت تعیین جایگاه هر صنعتی در کل صنایع کشور ، بایستی عواملی نظیر بازار ، مسائل فنی و نیز محدودیتهای مالی و اقتصادی مورد بررسی قرار گیرد .بررسی جامع مسائل بازار نیاز به شناخت کانونهای مصرف ، تنوع محصولات ، واحدهای مشابه و چگونگی بازاریابی دارد . کانون مصرف فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس عموما مردم شهر نشین می باشند . بنابراین کانون مصرف گسترده و در تمام نقاط کشور نیاز به چنین محصولاتی وجود دارد . با توجه به بالا بودن هزینه های حمل و نقل، برای عدم افزایش قیمت فروش محصول بهتر است که در هر.....(ادامه دارد)

روشهای مختلف تولید
اصول کلی تمام روشهای تولید سوسیس وکالباس یکسان بوده وتنها در موارد خاص به واسطه نوع ماده اولیه و یا ظرفیت واحد تغییرات جزئی پیدا می کند .
عملیات اصلی تولید سوسیس و کالباس شامل آماده سازی مواد اولیه، اختلاط ،پر کردن وپخت و دود می شود در قسمت آماده سازی اندازه ذرات مواد اولیه تنظیم می شود . گوشت مهمترین ماده اولیه ای است که نیاز به آماده سازی دارد. گوشت تحویلی به کارخانه با توجه به نوع آن مراحل قصابی ، خرد کردن .....(ادامه دارد)

اثرهای طرح بر محیط زیست
 
اثرهای طرح بر محیط زیست دو جنبه دارد : یکی اثر های بر طبیعت پیرامون و دیگری تاثیر آن بر شرایط اجتماعی و فرهنگی منطقه . تاثیر طرح بر محیط زیست را می توان به ازای هزینه ای که برای پرهیز از آسیب زدن بر طبیعت و محیط زیست باید متحمل شد برآورد و محاسبه کرد . ولی تاثیر طرح بر شرایط اجتماعی و فرهکی واضح نبوده و نیاز به داوری ارزشها دارد و در مورد این طرح کوچک تحقیقی در مورد آن نمی شود.تنها اثر منفی بر محیط زیست آلوده کردن آب (در اثر شستشوی دستگاهها و کف سالن تولید)  .....(ادامه دارد)

 بخشی از فهرست مطالب پروژه کارآفرينی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس

پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی    1    
بخش اول : کلیات و شناخت طرح    
تاریخچه    9
ارزش غذایی محصولات    10
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس    11
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس    12
فرمولاسیون سوسیس و کالباس    14
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس    15    
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی    
مطالعه بازار    17
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات     18
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده    20
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا    21
بازاریابی    26
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار     27
فروشندگان فرآورده های گوشتی    28
طرح محصول    30
بسته بندی    31
قیمت گذاری    32
توزیع ،  تبلیغ و پیشبرد فروش      33
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح    34    
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی    
ظرفیت و برنامه تولیدی    37
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور    38
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی    40
مشخصه عملکرد واحد    41
تعیین ظرفیت و برنامه تولید    42
مواد اولیه و افزودنی    43
مواد اولیه بسته بندی    45
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش    45
فهرست مطالب
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی    
تشریح فرآیند منتخب    47
فرمولاسیون    49
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )    49
پر کردن    50
دود دادن    51
پختن    52
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب    53
کنترل کیفیت فرآیند منتخب    55
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت    58
تاسیسات عمومی مورد نیاز    60
آزمایشگاه و تعمیرگاه    60
وسائل نقلیه مورد نیاز    60
تاسیسات برق    61
مصرف برق تاسیسات    62
برق مورد نیاز کل واحد    63
تاسیسات آب    64
برآورد آب روزانه واحد    65
تاسیسات سوخت رسانی     65
تاسیسات بخار    66
تاسیسات هوای فشرده    66
تجهیزات رفع آلودگی    66
سایر تاسیسات عمومی    66
تاسیسات سردخانه      67
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها    68
تجهیزات اطفاء حریق    68
باسکول    68
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی    69
محاسبه میزان مواد اولیه    70
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی     


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,900 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
tarhe-sosis-kalbas_643379_8604.zip709k





دسته بندی محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات